Hunden valde henne

Att kärleken är blind är något man verkligen kan känna stämmer helt och hållet i många situationer, och det var just vad kärleken var när Olivia och Rubio möttes för första gången i på en gata i Buenos Aires, Argentina – tvisten är att Rubio då var en herrelös hund.

springande hundDet finns många sätt att rädda livet på en hund och det är precis vad flygvärdinnan Olivia Sievers när det kommer till den före detta herrelösa och hemlösa hunden Rubio som hon nu lever tillsammans med i Tyskland. Men det var inte kärlek vid första ögonkaste som man kanske skulle kunna tro. Det hela började nämligen med ett helt halvårs uppvaktning, från hunden Rubios sida. Expressen berättar att det hela började med att Olivia, som till vardags arbetar som flygvärdinna på resor mellan Europa och Amerika, övernattade i Argentinas huvudstad Buenos Aires och väl där träffade hon av en slump den herrelösa hunden. Efter en tids kelande och en portion mat lämnade hon hunden, men det ville inte han så det slutade med att han följde efter henne. Inte heller blev hon av med honom trots att hon tog omvägar och stannade på platser i över en timme, han följde henne hela vägen till utanför hotellet – och där väntade han på henne.

Kom tillbaka och väntade även vid hennes nästa besök i staden

Hotellet som hon övernattat på i huvudstaden är samma hotell som hon alltid bor på när hon i jobbet besöker landet. Och varje gång efter denna första gång med hunden, som hon nu döpt till Rubio, satt han där utanför hotellet och väntade på henne. Något som pågick i hela sex månader och också efter att hon till och med hittat en familj för hunden att bo hos. Så han fick helt enkelt tillslut bli hennes hund och följa med hem till Tyskland – och det är där de är idag både Olivia och Rubio, lyckliga som få, och på Facebook uppdaterar Olivia numera bilder på deras gemensamma liv tillsammans.